Elda, 10-vxl, 47 cm, Ljusgrön

Elda, 10-vxl, 47 cm, Ljusgrön

Elda, 10-vxl, 47 cm, Ljusgrön

Slut i Lager
29 995,00 kr
Inkl. moms

 

Har du bestämt dig för att börja cykelpendla? Då väntar Elda på dig! En komplett utrustad elcykel med ram av aluminium och sportigt avslappnad geometri. Med dämpad framgaffel fungerar cykeln bra även på sämre vägar, grus eller kullersten. Motorn sitter centralt i vevpartiet och både den, och systemet som styr den, är vårt egenutvecklade EGOING. En stor och tydlig display visar effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Batteriet sitter snyggt integrerat i en skålning på undersidan ramröret.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light, smart på ett lätt sätt! Tryck igång appen och registrera dina cykelturer och få motiverande och användbar statistik samlad i appen. Din Crescent-elcykelspecialist hjälper dig att ställa in cykeln efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen.
Elda har 10 växlar och fullt utrustad med skärmar, godkänt ramlås, belysning och stöd. Pakethållaren har AVS klicksystem, fäst en väska eller korg med ett klick. Montera på en barnstol, eller kärra bak, så löser du familjelogistiken.

Storlek
47 cm
Växlar
10-vxl Shimano® Deore®
Ram
Aluminium
Gaffel
High-Tensile stål
Vikt
22.5 kg
Motor
EGOING Centerdrivet
Batteri
EGOING 36V 11,6Ah semi integrerat i ramen
Belysning Fram / Bak
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Bromsar Fram / Bak
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
Styre / Styrstam
TEC Risebar Aluminium 640mm/ Aluminium, justerbar
Sadel
TEC Obvius 199
Hjul
TEC/TEC SSP 375
Däck
Spectra Pergo E XNR, 40-622
Korg / Pakethållare
Aluminium med AVS
YEC7904733
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.

Produkten tillagd i önskelistan