Eloise, 10-vxl, 51 cm, Svart

Eloise, 10-vxl, 51 cm, Svart

Eloise, 10-vxl, 51 cm, Svart

Slut i Lager
31 995,00 kr
Inkl. moms

 

Den smarta elcykeln är här. Som en av våra toppmodeller är ELoise en uppkopplad elcykel som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Det innebär bland annat att du får ett stöldskyddat batteri som DNA-matchats med din cykel, vilket betyder att dem bara fungerar tillsammans. Du får också tillgång till Crescents app Koppla, som ger dig möjlighet att se cykelns batteristatus, servicebehov och dina framsteg direkt i mobilen. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect.

ELoise är en sportig elhybrid, fullt utrustad för snabb pendling i alla väderförhållanden. När systemet startar tänds de vita siffrorna upp och visar batteriets status, valt effektläge och hur långt du kan cykla innan det är dags att ladda. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland växlarna.

Effekten från motorn är tillräcklig för att du ska kunna tackla hård motvind och branta backar utan att bli andfådd, men snart märker du också hur mjukt och följsamt EGOING-systemet arbetar. Sensorer gör att kraften automatiskt anpassas efter dina tramp, vilket gör accelerationen behaglig men kraftfull. Du väljer själv hur mycket kraft du vill jobba med.

Batteriet är semiintegrerat i ramen. Skärmar, pakethållare och belysning är standard. De 10 växlarna och de effektiva hydrauliska skivbromsarna gör Eloise till en snabb, bekväm och tålig pendlarhoj som klarar det mesta, och hjälper dig att på ett smart sätt göra detsamma.

Storlek
51 cm
Växlar
10-vxl Shimano® Deore®
Ram
Aluminium
Gaffel
High-Tensile stål
Vikt
13 kg
Motor
EGOING Centerdrivet
Batteri
EGOING 36V 11,6Ah semi integrerat i ramen
Belysning Fram / Bak
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Bromsar Fram / Bak
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
Styre / Styrstam
TEC Risebar Aluminium 640mm/ Aluminium, justerbar
Sadel
TEC Obvius 199
Hjul
TEC/TEC SSP 375
Däck
Spectra Pergo E XNR, 40-622
Korg / Pakethållare
Aluminium med AVS
YEC7505133
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.

Produkten tillagd i önskelistan