Elora, 7-vxl, 51 cm, Svart

Elora, 7-vxl, 51 cm, Svart

Elora, 7-vxl, 51 cm, Svart

Slut i Lager
29 995,00 kr
Inkl. moms

 

ELora är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden.
ELora kopplas till din smartphone via Crescents app Koppla. Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att du kan registrera dina cykelturer och få statistik. Ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen och cykelns system kan ställas in för att passa din körstil.
ELora har en stark aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. Den centralt placerade motorn styrs av det egenutvecklade EGOING-systemet. Motorn ger precis så mycket hjälp du behöver vid start, backar, motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till motorn. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland de 7 växlarna. En tydlig färgdisplay ger dig full koll på läget när du cyklar och i Koppla-appen får du kartor och statistik kring din cykling. Till exempel kan du se hur mycket kalorier som förbrukats och hur mycket CO2 du sparat genom att cykla.

ELora är fullt utrustad med godkänt ramlås, däck med reflexsidor och belysning som tänds automatiskt vid mörker. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Cykeln kommer med en cykelkorg fram där en cykelväska anpassad för korgen ingår. Korgen som är avtagbar möjliggör att du enkelt kan klicka fast andra väskor eller korgar på pakethållaren.

Storlek
51 cm
Växlar
7 Shimano® Nexus
Ram
Aluminium
Gaffel
High-Tensile stål
Vikt
27 kg
Motor
EGOING Centerdrivet
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
Belysning Fram / Bak
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
Bromsar Fram / Bak
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Styre / Styrstam
Aluminium 630mm, city/ Aluminium 25,4/280mm, justerbar 90-150°, längd 90mm
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Hjul
Shimano/Spectra
Däck
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Korg / Pakethållare
Aluminium med AVS
YEC9775146
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.

Produkten tillagd i önskelistan