Elma, 7-vxl, 51 cm, Svart

Elma, 7-vxl, 51 cm, Svart

Elma, 7-vxl, 51 cm, Svart

Slut i Lager
27 995,00 kr
Inkl. moms

 

Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram med ELma tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.

Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att du på ett lätt sätt håller koll på dina cyklade kilometer och får motiverande statistik samt batteristatus genom Koppla-appen. Din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven.
Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Storlek
51 cm
Växlar
7 Shimano® Nexus
Ram
Aluminium
Gaffel
High-Tensile stål
Vikt
17.8 kg
Motor
EGOING Framhjulsdrivet
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
Belysning Fram / Bak
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
Bromsar Fram / Bak
Shimano® Bak:Navbroms Fram: Hydralisk disk med ABS
Styre / Styrstam
Aluminium 630mm, city/ Aluminium 25,4/280mm, justerbar 90-150°, längd 90/110mm
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Hjul
Shimano/Spectra
Däck
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Korg / Pakethållare
Aluminium med AVS
YEC9B75131
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.

Produkten tillagd i önskelistan