Ellie ABS, 51 cm, Grön

Ellie ABS, 51 cm, Grön

Ellie ABS, 51 cm, Grön

Slut i Lager
38 995,00 kr
Inkl. moms

 

ELlie är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.

ELlie kopplas till din smartphone via Crescents app Koppla. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Appen ser till att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga.

ELlie har en stark aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. Den centralt placerade motorn styrs av det egenutvecklade EGOING-systemet. Motorn ger precis så mycket hjälp du behöver vid start, backar, motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till motorn. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland de 7 växlarna. En tydlig färgdisplay ger dig full koll på läget när du cyklar och i Koppla-appen får du kartor och statistik kring din cykling. Till exempel kan du se hur mycket kalorier som förbrukats och hur mycket CO2 du sparat genom att cykla.

ELlie är fullt utrustad med godkänt ramlås, däck med reflexsidor och belysning som tänds automatiskt vid mörker. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Cykeln kommer med en cykelkorg fram där en cykelväska anpassad för korgen ingår. Korgen som är avtagbar möjliggör att du enkelt kan klicka fast andra väskor eller korgar på pakethållaren. 3 års uppkopplat abonnemang och Crescent Koppla ingår i priset.

Storlek
51 cm
Växlar
7 Shimano® Nexus
Ram
Aluminium
Gaffel
High-Tensile stål
Vikt
17.8 kg
Motor
EGOING Center CB
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah med integrerad belysning
Belysning Fram / Bak
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Integrerad i batteri
Bromsar Fram / Bak
Shimano® Bak: Navbroms Fram: Hydralisk disk med ABS
Styre / Styrstam
Aluminium 630mm, city/ Aluminium 25,4/280mm, justerbar 90-150°, längd 90mm
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Hjul
Shimano/Spectra
Däck
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Korg / Pakethållare
Aluminuim med AVS
YEC9A75132
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.

Produkten tillagd i önskelistan