Elton, 10-vxl, 53 cm, Svart

Elton, 10-vxl, 53 cm, Svart

Elton, 10-vxl, 53 cm, Svart

Slut i Lager
31 995,00 kr
Inkl. moms

 

Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till din Crescenthandlare räcker. ELton tillhör de smarta uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga.

För dig som söker en fullt utrustad, sportig elhybrid är Elton rätt. Med 10 växlar och supereffektiva hydrauliska skivbromsar, belysning, skärmar och pakethållare har den allt du behöver för snabb och bekväm pendling i alla väder. Batteriet är semiintegrerat i ramen och är både tunnare och mindre synligt än på andra elcyklar. När du startar systemet tänds de vita siffrorna upp och visar hastighet, batterinivå och info om hur EGOING-systemet arbetar.

Motorn ger upp till 80Nm, vilket gör att du utan större ansträngning kan ta dig fram fortare än bilarna i stadstrafik. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland växlarna.

ELton uppvisar ett unikt samarbete mellan olika cykeldelar, vilket tar cykelupplevelsen till en ny nivå. Sitt upp i sadeln, förbered dig för smart cykelteknologi och trampa mot framtiden!

Storlek
53 cm
Växlar
10-vxl Shimano® Deore®
Ram
Aluminium
Gaffel
High-Tensile stål
Vikt
13 kg
Motor
EGOING Centerdrivet
Batteri
EGOING 36V 11,6Ah semi integrerat i ramen
Belysning Fram / Bak
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Bromsar Fram / Bak
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
Styre / Styrstam
TEC Risebar Aluminium 640mm/ Aluminium, justerbar
Sadel
TEC Obvius 177
Hjul
TEC/TEC SSP 375
Däck
Spectra Pergo E XNR, 40-622
Korg / Pakethållare
Aluminium med AVS
YEC7405333
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.

Produkten tillagd i önskelistan